Kitty Brouwer

functie:
Senior Trade Compliance Manager
bedrijfsnaam:
Philips Group Supply Chain
website:
www.philips.com
waarom Lions Club Groningen | Haren

Sinds ik in 2000 weer terug ben gekeerd naar ‘mijn stad’ Groningen (na 10jaar in ‘mijn andere stad’ Amsterdam te hebben gewoond) werk ik voor Royal Philips. Soms Eindhoven, soms Amsterdam, soms Drachten en soms thuis aan het werk. Een beetje een nomaad en dat omschrijft mij ook wel redelijk.

Door mijn technisch bedrijfskundige achtergrond ben ik de wereldwijde wereld van Supply Chain Management ingerold. Mega complex maar een enorme uitdaging en erg leuk. Ondanks de complexe omgeving blijft het mensenwerk waar we qua cultuur en achtergrond veel van elkaar kunnen leren. Naast een aantal hele leuke hobbies is ‘actief en meaningful reizen’ echt een passie van me. Je eigen wereld wordt zoveel groter op het moment dat je bijzondere ervaringen meemaakt of met totaal andere mensen in aanraking komt.

Dat is ook gelijk mijn antwoord op de vraag waarom ik lid geworden ben van de Lionsclub Groningen-Haren in 2015. Door al onze verschillende achtergronden in zowel beroep als ook sexe nu kunnen we zowel elkaars wereld als dat van anderen enorm vergrootten. De wereld een beetje beter achter laten dan dat we deze aantroffen is altijd mijn motto en streven geweest.

Ik heb er zin in!

'Ons' Goede Doel

We hebben gekozen voor Stichting Jarige Job! Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die als gevolg van armoede hun verjaardag niet vieren.

Stel je dat eens voor; geen cadeautjes, geen traktaties en daarom misschien maar 'ziek' thuisblijven, dan is het gewoon geen feest om jarig te zijn. We doen dan ook graag hartstikke hard ons best voor Jarige Job!

Lees meer